Privacy policy

Zásady nakládání s osobními údaji uživatelů webových služeb společnosti KYEO shows s.r.o.
 
Tento dokument shrnuje základní zásady nakládání s osobními údaji uživatelů webových služeb společnosti KYEO shows s.r.o. Naše společnost postupuje při zpracování osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ev. zákonem č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, zákonem č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, a dalšími právními předpisy. Věnujte proto prosím výše uvedeným předpisům patřičnou pozornost.
Naše společnost nezpracovává osobní údaje uživatelů našich služeb jinak než k zákonným účelům, popř. k účelům, s nimiž uživatel vyslovil souhlas. Data jsou přitom zpracovávána pouze v rozsahu nutném pro naplnění výše uvedených účelů a pouze po dobu nutnou pro dosažení výše uvedených účelů, nejdéle však po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy či v souladu s nimi. Za tímto účelem si prosím vždy podrobně prostudujte příslušné podmínky dané služby, kde jsou obvykle uvedena podrobnější pravidla pro nakládání s osobními údaji.
Pokud od vás budeme potřebovat údaje, které vás budou identifikovat (osobní údaje) nebo které nám umožní vás kontaktovat za účelem poskytnutí produktu nebo služby, jež jste si vyžádali, výslovně vás o ně požádáme. Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s uživateli našich služeb, mohou obvykle obsahovat vaše jméno a příjmení, váš e-mail a užívanou přezdívku. Pro některé (zejména placené) služby potřebujeme znát i některé další informace o uživatelích, proto prosím pečlivě prostudujte podmínky dané služby. V souvislosti s využíváním našich služeb o vás můžeme shromažďovat určité další informace, například název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí které se přihlašujete k našim službám, datum a čas přístupu k těmto službám apod.
KYEO shows s.r.o. může zpřístupnit osobní údaje třetím osobám pouze v případech, kdy jí to bude ukládat nebo umožňovat zákon, anebo se souhlasem uživatele.
Vaše osobní údaje poskytujete KYEO shows s.r.o. dobrovolně (pro některé služby je však pro zpřístupnění služby předání některých osobních údajů vyžadováno). Je-li pro vás v některých případech stanovena podle zvláštního zákona povinnost osobní údaje pro zpracování poskytnout, budete o této skutečnosti zvlášť informováni.
V souladu s ustanovením § 5, § 11, § 12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů tímto všechny uživatele webových služeb KYEO shows s.r.o., kteří poskytnou KYEO shows s.r.o. své osobní údaje, informujeme o těchto jejich zákonných právech:
Každý subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům a právo na opravu osobních údajů. Každý subjekt údajů, který zjistí nebo se domnívá, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může a) požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení, b) požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost subjektu údajů shledána oprávněnou, správce nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li správce nebo zpracovatel žádosti subjektu údajů, má subjekt údajů právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů (tento postup nevylučuje, aby se subjekt údajů obrátil se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů). Pokud vznikla v důsledku zpracování osobních údajů subjektu údajů jiná než majetková újma, postupuje se při uplatňování jejího nároku podle zvláštního zákona.
Upozorňujeme uživatele, že údaje o jejich jménu, příjmení a adrese mohou být za účelem nabízení obchodu a služeb předávány společnostem tvořícím s KYEO shows s.r.o., není-li v podmínkách konkrétní služby uvedeno jinak. Případný nesouhlas s tímto předáváním je nutné vyjádřit písemně. Předáním informace o své e-mailové adrese udělujete KYEO shows s.r.o. souhlas k zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky, není-li v podmínkách konkrétní služby uvedeno jinak.
Pro případné připomínky a dotazy k ochraně osobních údajů a pro kontakt ve věci výkonu vašich zákonných práv můžete použít e-mailovou adresu info@fullmoonmagazine.cz
 
Datum vydání 30. 6. 2014, KYEO shows s.r.o. 
 
 


App_likace

Aplikace pro digitální Full Moon je k dispozici na AppStore, prozatím pouze pro všechny typy iPadů. Cena za jedno číslo je € 1,99, půlroční předplatné stojí €10,99, roční €19,99. Archív zdarma! Android on the way.

Full Moon Forum

15. března 2017 – křest alba ±0 – Kabinet Múz, Brno + Role + Zazrak
16. března 2017 – křest alba ±0 – klub FAMU, Praha + Role + Johnny the Horse
11. dubna 2017 – křest Rest in Haste – klub FAMU, Praha + The Ills
22. dubna 2017 – Gram Bazaar vol. 11 feat. The Canyon Observer + Nikander + Rats Get Fat – Kabinet múz, Brno

Kalendář

Full Moon #71 13. března 2017
Full Moon #72 11. dubna 2017
Full Moon #73 10. května 2017
Full Moon #74 9. června 2017
Full Moon #75-6 7. července 2017
Full Moon #77 6. září 2017
Full Moon #78 5. října 2017
Full Moon #79 3. listopadu 2017
Full Moon #80 4. prosince 2017

Co dál?

Spotify
Bandcamp
Soundcloud
Moonride na TV Rebel

Still Wanted!
Full Moon on stage
Full Moon na SoundCloudu

 
 
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
toplist